Idag är nästan all snö borta från baksidan så nu börjar våren.Vi tänker göra iordning på baksidan och framsidan,ta bort gamla kartonger,sopa,ställa fram lite saker.Det känns bra.Bildmässigt har jag inte så mycket.Otroligt mycket att göra på jobbet,stökigt och bökigt hela dagarna främjar inte bildskapandet!Några bilder har det dock blivit,av blandad karaktär.När det står tema så är det fotoutmaningsbilder.Vi har ju ett nytt tema varje dag,och så får vi se vad jag hittar i datorn:) Oops!Jag kom ju på att jag var på bondgårdsbesök med klassen jag jobbar i den här veckan,så det får nog bli ett par djurbilder också.

God helg!


Välkommen till Brandbergen!Fotad när jag hämtade sonen på fotbollsträning.


Tema:kyla


Två nyfödda lamm från bondgårdsbesöket.De är c:a 10 minuter gamla.Tema:stor (fotad vid bondgårdsbesöket)