Hej igen.Målningen har startat!Vi har tvättat husfront,börjat måla och börjat fixa rummet som småkillarna ska ha(Teddys gamla).Det var det vi skulle ha gjort tills det här husmålandet kom i mellan.Molly och hennes kompis har varit jätteduktiga och målat på kvällarna.I går repade jag och när jag kom hem halv tolv på natten hade de just avslutat.Det jävligaste är att jag med åren har utvecklat svindel,jag kan inte stå högst upp på den där jäkla stegen.Det bara snurrar!Teddy får stå där istället för mig.Det är hemskt att bli gammal!I morrn blir det tidigt upp och måla,innan solen kommer och förstör.Man ska inte måla när solen ligger på.Färgen torkar för snabbt då och det kan bli skinn på och bubblor.I dag blir det ett par vardagsbilder plus en liten fågelspecial från Kråmö.Jag säger en liten för jag har ganska många till.Det kommer en insektsspecial så småningom.Arrivederci!


Dottern målar.


Sista rosen från rosenbusken vi var tvungna att klippa ner för att kunna måla förrådet.


Här är en levande ros från baksidan.