I går spelade Skellington(mitt band) på Snövit med bandet Faceshift(jättebra).Eftersom det var en halloween-spelning så bestämde vi oss för att vi skulle ha smink.Det har vi aldrig kört med förut(förutom kajal) så det har krävt lite planering och testande.Det blev rätt ok.Vi får se om det är något vi fortsätter med.Det blev ganska positiva reaktioner.Det blev inte så sent heller,jag var nog hemma redan halv ett.I dag fyller Avell år .Vi har inte haft kalas idag.Vi har förberett oss för att sonen ska åka till Falun.Efter packning och så tog jag och Avell med lilla trollet till skogen.Hans närmaste storebror ville stanna hemma med de större bröderna.Det blev en del bra bilder.Jag har också gått med i en utmaning på Facebook,en fotoutmaning.Man ska ta en bild på dagens tema.I dag var det tex ett foto från hög vinkel.Ganska roligt.Ni kommer inte få se några av de fotona här om det inte skulle råka bli riktigt bra bilder förstås.


Jac,sångare i Skellington.


Jocke,leadgitarrist.


Tommy Jee,bas.


Nick,trummor(längst bak med blod i ansiktet).Hur jag såg ut får ni inte se förrän jag har laddat upp bilden från telefonen. Så,nu la jag upp bilden från i lördags.Tyckte den passade bäst i det här inlägget.


Avell på sin födelsedag.