Hej!

Semester!Det känns inte riktigt än.Det var lite undergångsstämning på jobbet i dag.Vi stänger fritids i fyra veckor nu och jag ska antagligen inte tillbaka till samma fritids i höst.Det känns lite konstigt.Jag har varit på samma stuga i snart  fem år och det har varit en del bråk runt personalflytt och sånt.En del föräldrar är inte så nöjda.Konstigt,då jag inte trodde de var så nöjda med mig heller.Jag gör inte som deras sjuåringar vill nämligen.Barnen vill inte lösa konflikter,de vill att man skäller ut deras "motståndare" och så jobbar inte jag!Jag har lagt många timmar på konfliktlösning det här läsåret.Utredningar om vad som hänt,konfliktlösning och sen skriva ned allt eftersom man måste dokumentera allt så att det inte kommer och klappar till en i bakhuvet en dag.Som sagt,många timmar.Mest mina planeringstimmar och raster.All annan tid är man ju med barnen.Ok,färdiggnällt.Till hösten blir det förskoleklass om chefen får som hon vill.Om en vecka blir det Kromö,innan det blir det en del fixande.Inte så mycket pengar den här månaden,men ändå.Bild mässigt är det fortfarande lite torftigt men det får vi väl ändra på under semestern.Jag har köpt ett batterigrepp och ett extra batteri till semestern.Batterigreppet har plats för två batterier.Det blir bra på Kråmö eftersom det inte finns någon el på ön.Förra året tog batteriet slut i kameran näst sista dagen.Snopet.Jag ska kolla efter ett billigt minneskort också.Då ska man väl vara säker/säkrare?Nu lite bildvisning!


Taget i trädgården.


En cool gammal Buick utanför Ica Maxi.


Fototema : krypande.


Sommarbild.


Mille.Kolla in hans ögonfransar!


Fototema : Lika men olika.


Fototema : Ont. Texten som jag la till var : Ont...ska med ont fördrivas.