Jag skrev just ett inlägg och skulle bara lägga in bilder,då valde explorer att sluta fungera.Allt försvann!Mummel,mummel och massa fula ord!Eftersom jag bara skrev vad jag kom att tänka på så kommer jag inte ihåg vad jag skrev.Senaste tiden har varit hektisk.Avell och Molly har kommit hem från Teneriffa,Sonen provtränar med första laget,bandet testar nya trummisar,utvecklingssamtal,kvällsmöten,skjutsa hit och dit,sjukdomar,skador,väder och allt annat som ingår i livet har gjort att det inte blivit lika mycket fotat som vanligt.Det är nästan bara fotoutmaningen som blivit fotad.Jag har förresten sålt en bild!Det är andra fotot jag säljer någonsin.Kul,även om det inte handlar om så mycket pengar.


Fotoutmaning:blått & trekantigt.


Fotoutmaning:grön och rund.


Vinterfotografering.


Fotoutmaning:jord.


Fotoutmaning:något blått.


Fotoutmaning:sagor.


Fotoutmaning:rött och avlångt.


Fotoutmaning:slö.