Go´ kväll.Jag sitter och lyssnar på Sabaton och redigerar bilder från tidigare i dag.Jag har knappt lämnat huset i dag men det finns ju fönster att plåta genom,förutom det jag fotat inne.Jag skulle vilja se "så mycket bättre" men tv´n är upptagen med att visa "Beyblade".Jag får se det på datorn sen.I går släpptes vår senaste singel,"Knock yourself out".Den innehåller tre låtar och finns på b.l.a. i tunes och Cd-baby.Den kommer på Spotify också men det brukar ta ett tag innan den kommer upp.Den släpps bara digitalt den här gången.Det är bara för att sälja när vi spelar som vi trycker skivor numera.Dagens fotoutmaning:cirklar.Blev rätt bra,den här gången också.Det är bara synd att min fru utklassar mig varje gång : )


Alternativ 2.


och de här blev det.


Den här grabben har flyttat in bland våra vindruvor.Jag tror han har funnits med på bild förut.Han käkar druvrester hela dagarna.Men också gamla makaroner.Det enda han inte äter är talgbollarna.Han kanske håller på att bli vinalkis?

Isen på berget som ligger på andra sidan tågspåret som går nedanför vårt hus.Varje vinter blir det så här mäktiga tappar.


Sen kom tåget mellan.


Sen gick solen ner och ljuset försvann.