Nu var det ett tag sen.Jag har tagit med mig kameran nästan överallt.Till jobbet,till repan,i bilen osv.Eftersom det börjar bli ganska mörkt så är det en del mörkerbilder.Men det går ju att vara kreativ ändå.Det är lite kul att stanna sent på kvällen i regn och mörker och försöka få till en bra bild.Eller vid trafikljuset på väg hem från jobbet.Och hur blir en sån bild intressant?Var och en får väl tycka vad man vill om bilderna.I mitt huvud ser jag ibland bilderna som jag skulle vilja att de såg ut.Det är inte alltid som det blir som jag vill,oskärpa,för ljust,för mörkt,fel fokus,oönskade objekt i bild,typ.Den här helgen har varit grym.Avell har gått på kurs,jag var med småkillarna till tandläkaren i lördags efter jag lämnat Avell på kursen.Sen var det gymnastik med grabbarna på eftermiddagen och däremellan städade jag och barnen huset till Milles kalas som var i dag(söndag).I dag skjutsade jag Avell till andra kursdagen,åkte hem och försökte städa med två småtroll som helt plötsligt behövde hjälp med allt,Molly behövde hjälp med en musikläxa(hon vet numer mer om blues än vad lärarna kräver och hon själv vill,jag erbjöd henne till och med att låna min slide).Så fyra hjärnblödningar senare(jag har inte varit så tålmodig pappa och smågrisarna har sabbat det mesta jag städat direkt efter jag blivit klar) åkte jag för att hämta Avell.Kursen drog ut på tiden så jag satt nästan en timme i bilen och väntade.Sen var det dags för kalas.Avell har varit duktig och bakat cupcakes(två sorter),kanelbullar och ostpaj(eftersom vi hade kalas så sent).Kalaset blev lyckat.Tack alla som kom!ille och Lowe var så uppe i varv att de somnade c:a 23.Bildmässigt blir det en mix av bilder från veckan.


Från torsdag kväll.Jag tog några bilder på väg hem från repningen.

Jag tror jag tog den här bilden i fredags.Det låter förvirrat men jag har tagit flera bilder på andra träd av samma sort.Tanken med det här är att det skulle bli bra med tegelväggen bakom.


På väg hem i fredags.Korsningen vid Statoil i Farsta.


Jag skulle hämta paket i Haninge centrum innan jag åkte hem i fredags när jag hörde ambulansen.Jag hade precis parkerat och låst bilen så jag fick bråttom att låsa upp och slita fram kameran.Lite oskarp men kolla det blå ljuset i regndropparna!


Bild från i dag.Har nästan alltid kameran lättillgänglig i fall jag skull se en bra bild.Kolla in mönstret.Roligt att Avell har nästan exakt likadan bild på sin blogg fast upplagd långt före min.


Snygg bokeh.


Och,kalas Mille blåser ut ljusen på tårtan.