Nu är det påsk,säger dom.Vi blev tvungna att ställa in hos min pappa på långfredagen för att vi inte kände oss friska nog och för att inte smitta äldre släktingar och så.I dag(påskafton)gjorde vi ändå ett försök att fira påsk hemma hos Avells bror.Vi kände oss inte helt friska men lite bättre.Vi började med konstutställning på Åda golfklubb där svärmor(bland andra)ställde ut.Det är en konstutställning som är på olika ställen i Trosa samtidigt.KonstTriangeln kallas den.Många bra bilder,svärmors (Kristina Fant) bilder var faktiskt mina favoriter.Sen fördrev vi tiden med att fota lite nere vid hamnen.Inte så roligt den här tiden på året och i det här vädret.Sen kunde vi åka till Avells bror,hans fästmö och våra barns kusiner.Väl där blev vi bjudna på champagne(alkoholfritt vin till oss som körde) och annat bubbel till barnen.Min svåger briljerade med att sabrera champagnen med svärd,mycket tjusigt!Man förstår genast att ett svärd borde ingå i ens personliga utrustning.Efter mycket mat och trevligt sällskap åkte vi hemåt vid 20-tiden.En bra dag,och ingen av oss hostade ihjäl oss eller något sådant heller.Det kanske är på väg att vända nu?Min lillebror,serietecknaren Magnus Lundgren,fyller år i dag!Hipp hurra och en flaska med rom!


Några av svärmors tavlor.Åda golfklubb.Utställningen håller på två dagar till.Passa på att titta in.Mycket bra konst.Se länken här.


Av Kristina Fant.

Här ser det ut som om Mille tittar på konst men han ser golfvagnarna i källaren.Tyvärr vet jag inte vem som gjort konstverket.Men ni får väl titta efter när ni kommer dit ;)Lowe och Mille på konstutställning.Interiör Åda golfklubb.Kompis som hängde på väggen på Åda golfklubb.


Nerifrån hamnen.Jag tror jag har den här båten på en sommarbild också.Den borde finnas på bloggen men jag orkar inte titta efter.


Inget vidare segelväder.


Liten påskkompis.


Michael sabrerar champagnen.


Champagnen är öppnad!


Så här fin var Avell.De äldre barnen tänker jag inte visa på bild.De kanske mördar mig när jag sover då:)

Kolla Avells blogg också för kompletterande(saker jag missat)bilder.

Ps.Jag och Avell har varit gifta i två år,och ihop i 17 år.Det är rätt otroligt när man bara är 25 :)Ds.