Hej!

Västerås,äldsta sonen tog studenten och nationaldag.Puh,vilken vecka!Det är mycket som händer och har hänt. Måndag kväll till tisdag eftermiddag var jag och Avell i Västerås.Hon var på sista närträffen på folkhögskolan.Nu är hon klar med skolan,för den här gången i alla fall.Bra jobbat!Jag gick omkring i stan men hade ingen inspiration.Det kändes som jag redan hade tagit de flesta bilderna på stan.Det blev en hel del fågelbilder och så hittade jag faktiskt ett ställe jag inte varit på förut.Jag tog en sväng i domkyrkan också eftersom jag kanske aldrig kommer dit igen.Sen när vi kom hem på kvällen var vi tvungna att fixa allt till sonens student mottagning.Potatissallad,pastasallad,rostbiff,kyckling,tårta ,dricka.Det var en del att göra.Vi var klara vid midnatt.Både utspring och studentmottagning blev lyckat.Bilder finns på Avells blogg.Nationaldagen har varit lugn.Det enda som har varit är att Avell har varit hos frisören,två gånger.Först var vi där mitt på dan,och sen på kvällen,efter att hon funderat,gick vi dit igen och hon klippte av lite till.Till sist blev hon nöjd:)

Nu några väldigt skiftande bilder.


Ett café i den gamla kvarnen.

Avell tar "studenten".

Det kommer fler bilder från Västerås senare.Jag hann inte redigera alla nu.